Gyógyszeres táska, összehajtható hátizsák, utazópárna, autós hűtőtáska

4 utazási cikk a Tchibo webáruház kínálatából.
Gyógyszeres táska, összehajtható hátizsák, utazópárna, autós hűtőtáska - Tchibo webáruházA gyógyszeres táska az elsősegély kellékeknek, és a különböző gyógyszereknek nyújt majd megfelelő tárolást, nekünk pedig azt biztosítja, hogy mindig könnyedén, egy helyen megtaláljuk ezeket az eszközöket – így minden helyzetre felkészülten vághatunk neki az újabb kalandoknak! Két átlátszó belső zsebében, az alsó nyitott rekeszekben és a fedélben található hálós betétben rendszerezetten tárolhatjuk az otthoni patika út közben is nélkülözhetetlen termékeit, amelyekhez a körbefutó cipzár mindig könnyű hozzáférést biztosít!

Ha szeretnénk egy könnyen magunkkal vihető plusz táskát is, akkor az összehajtható hátizsák biztosan jól jön majd, hiszen a rávarrt tasakba hajtogatva egészen kicsi helyet foglal csupán. A hálós betoldással ellátott, állítható vállpántos hátizsák ennek ellenére még plusz tárolóhellyel is rendelkezik, hiszen oldalán két hálós, elöl pedig egy cipzáras zseb található rajta, így a cipzáras főrekesz mellett néhány könnyebben hozzáférhető rész is akad majd rajta!

A kínálatban az utazás időszakát kényelmesebbé és kellemesebbé varázsoló megoldásokat is bőven találunk, amelyek közül az autós hűtőtáska különösen praktikus, ha négy keréken indulunk hosszabb útra! A táska 12, vagy 230 V-os csatlakozón keresztül látható el árammal, kiegészítő ventilátora pedig gondoskodik az gyors és egyenletes hűtésről, amivel akár 17 °C-kal a környezeti hőmérséklet alatt tarthatjuk a benne tárolt üdítőket és élelmiszereket. Három vezetőelemével könnyedén rögzíthető az ülésre a biztonsági övvel, miközben a fedélben található tömítőgyűrűnek köszönhetően kevesebb kondenzvíz képződik a használata során. A láda 36 cm-es magasságával 1,5 literes palackok befogadására is képes.

A 2 az 1-ben utazópárna a kényelemhez segít hozzá: fejpárnából pillanatok alatt alakítható át tarkópárnává, így mindig azt a verziót használhatjuk, amire a leginkább szükségünk van. A mikrogolyókkal töltött kis eszköz bármelyik felhasználási mód esetén igazodik minden mozdulathoz, emellett az érintése is kellemes, hiszen mindkét formájában két különböző borítású oldala van: az egyik mikroszálas plüssből, a másik pedig könnyű, rugalmas, kevert anyagból készült. A párna a rajta található kis fül segítségével könnyedén és biztonságosan rögzíthető a poggyászhoz, így használaton kívül sem kell tartani az elvesztésétől!

Bőröndök pedig itt találhatók.

Kapcsolódó cikkek

Utazás kisgyerekkel: Tippek és tanácsok az utazás zökkenőmentes lebonyolításához

Utazás kisgyerekkel: Tippek és tanácsok az utazás zökkenőmentes lebonyolításához

Az utazás kisgyerekkel sok szülő számára kihívást jelenthet, de megfelelő tervezéssel és néhány hasznos tippel sokkal könnyebbé és zökkenőmentesebbé tehető az élmény. Íme néhány tanács és javaslat az utazáshoz kisgyerekkel.

Milyen borokat fogyaszthatunk a vendéglátóhelyeken?

Milyen borokat fogyaszthatunk a vendéglátóhelyeken?

Legyen szó hazai vagy külföldi vendéglátó egységről, szerencsére számos bort közül válogathatunk az ételek mellé. Lássuk tehát ezeket!