Külföldi úticélok

Garantált pihenés és feltöltődés a hévízi Palace Hotelben

Ha pihenése úticéljául a hévízi Palace Hotelt választja, biztos lehet abban, hogy érkezése pillanatától fogva nagyszerű felfrissülésben és sokat idézett pozitív élményekben lesz része, melyek kedves emlékei között kapnak helyet.

A Hotel Palace Hévíz szálloda szolgáltatásai kivétel nélkül azért vannak, hogy az Ön igényeit a lehető legszéleskörűbben kielégítsék, hogy arcára mosolyt, és az elégedettség-érzés számos más  látható és láthatatlan  jelét idézzék meg.

 

Amivel a Palace Hotel idelátogató vendégeinek igyekszik kedveskedni:

  • több mint száz tágas, kényelmes, klimatizált és elegáns szoba
  •  a sokak által méltán kedvelt wellness-részleg
  •  a tradicionális és népszerű hévízi gyógyító eljárások, terápia 
  •  a pompás és ínycsiklandóan ellenállhatatlan gasztronómia (a Monarchia Étterem mind hazai, mind nemzetközi szemszájnak ingerét kielégítő és kényeztető ételkülönlegességekkel igyekszik az ide látogatók kedvére tenni)
  • a hotel szépségklinikájának szolgáltatását igénybe vevő ügyfelek pedig orvosi beavatkozás nélküli bőrfiatalodásban részesülhetnek.

 

Készüljön fel a test felüdülésére és a lélektank újrafeltöltésére Hévízen: a Palace Hotel berkeiben

Ahol a vendégek nagyra értékelik:

  • a szálloda nagyszerű elhelyezkedését (többek között, és egyáltalán nem elhanyagolható módon a híres hévízi tófürdőhöz való közelségét)
  • a sokcsillagot érdemlő személyzet kedvességét, segítőkészségét, barátságosságát
  • a szobák kényelmét, tetszetősségét, tisztaságát, szépségét és klimatizált mivoltát
  • a szemet gyönyörködtető, ízlelőbimbókat kényeztető fenséges étkeket.

 

Pihenésre éhesen…

Valójában mit is vár el a pihenésre, felüdülésre szánt időtől az ember? Függetlenül attól, hogy speciális öltözékkel felvértezetten hegyetmászik; sétál egy madárcsicsergéstől elvarázsoltnak tetsző erdőben, annak oxigéndús levegőjét tüdejébe szívva; vagy éppenséggel egy szálloda meghitt berkeiben átadja magát egy profi masszőrnek, hogy az mintegy kidörzsölje testéből a felgyülemlett testfárasztó faktorokat, a stressz melegágyát készítő szürke komponenseket…

Amikor egy szállodára esik a választásunk a rendelkezésünkre álló kikapcsolódást, relaxációt ígérő opciók közül, abban az esetben (kimondva, vagy kimondatlanul) a kényeztetés örömet és elégedettséget nyújtó érzését várjuk el valójában.

Amikor az elvárásról általánosan beszélünk, akkor önző magatartásnak mutatkozik a benne rejlő posztulátumok, követelmények akaratos jelenléte. Amennyiben a „jól megérdemelt pihenés” konkrét szükségszerűsége kerül szóba (a relaxálás elengedhetetlensége, feltöltő ereje), akkor teljesíthető igényekről beszélünk, nem pedig irreális, teljesíthetetlen követelmények egész soráról.

Ön bizonyára megérdemli a pihenést és a kényeztetést! Látogasson el a Hotel Palace Hévíz négycsillagos szállodába, hogy innen erővel, energiával telítetten, frissen és kihívásra készen távozhasson, egy közeljövőbeli viszontlátás